Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дворівнева квартира 3 спальні з великою терасою розташована в мікрорайоні Корте Верона в Грабішині.

Гамільтон Мей з радістю представляє двоповерхову квартиру з 3 спальнями та великою терасою в кілька квадратних метрів, яка розташована на вулиці Інжинерській у відомому та цінованому житловому масиві Корте Верона, неподалік Грабішинського парку та Історичного центру Zajezdnia.

Дворівнева квартира площею 90 кв.м розташована на 6 поверсі сучасного житлового будинку 2010 року побудови і складається з просторої вітальні з відкритою кухнею, великої спальні з двоспальним ліжком і ванної кімнати на нижньому рівні, т.к. а також велика ванна кімната та дві менші спальні на верхньому рівні. Квартира повністю мебльована та укомплектована сучасною побутовою технікою (холодильник, плита, посудомийна машина, меблі, витяжка та ін.). Великою перевагою квартири є крита тераса площею кілька квадратних метрів, оброблена дерев'яною дошкою, доступ до якої можливий як з вітальні, так і з головної спальні, обладнана терасовими меблями та забезпечує чудовий простір для відпочинку та відпочинку. відпочинок на свіжому повітрі. Квартира виходить на схід, а велика площа шикарних дерев'яних вікон забезпечує чудове освітлення. Відмінний варіант для сім'ї з дітьми.

Corte Verona - це затишний житлово-сервісний комплекс, який ідеально вписується в парковий характер району. Сучасні та функціональні архітектурні рішення, високий рівень виконання та високоякісні оздоблювальні матеріали відрізняють садибу від інших житлових комплексів Вроцлава. Стіни з клінкерної цегли в поєднанні з великим склопакетом і дерев’яними дверима та вікнами надають різноманітної виразності архітектурі будівлі. На прибудинковій території є широкий спектр супутніх інвестицій – від ігрових майданчиків для дітей, через пішохідну доріжку в зелені до міні торгово-сервісного центру, орієнтованого на повсякденне життя мешканців садиби. Територія комплексу огороджена, а ефективна система моніторингу та охорони дозволяє мешканцям почуватися у безпеці у власному домі. Архітектура маєтку забезпечує приватність і безпеку навколишнього середовища.

У безпосередній близькості від садиби знаходиться Центр історії «Заєзда», ЖК «Квадрат» та офісна будівля «Вега Центр». Сусідство з вулицею Grabiszyńska гарантує доступ до трамвайних та автобусних зупинок. У районі не бракує розвиненої комерційної та сервісної інфраструктури, включаючи супермаркети та торгові центри. Поруч з Corte Verona також знаходиться один із найкрасивіших парків – парк Грабішинського площею 50 га. Найкрасивіші його пам’ятки – липова алея, численні дитячі майданчики, терен і великі рекреаційні галявини на березі річки Сленжа. Зручне транспортне сполучення з центром Вроцлава додатково сприяє розташуванню садиби, з якої всього за кілька хвилин можна дістатися на роботу, торговий центр чи кінотеатр.

Ціна 7900 злотих на місяць + адмінкомісія (1050 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і телебачення (65 злотих)

Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20106
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
90 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
6
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
Останнє оновлення
18-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 20106
Ціна за місяць
7 900 PLN
Ціна/m2
88 PLN

Ціна 7900 злотих на місяць + адмінкомісія (1050 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і телебачення (65 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grabiszyn

Західний район організований навколо гігантського парку

Для багатьох Грабішин викликає в уяві образи анонімних кварталів, які були популярними в містах Польщі протягом шістдесятих і сімдесятих років. Глибше занурення в цей західний район розповідає іншу історію.

Для багатьох Грабішин викликає в уяві образи анонімних кварталів, які були популярними в містах Польщі протягом шістдесятих і сімдесятих років. Глибше занурення в цей західний район розповідає іншу історію.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.