Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна квартира в комплексі Nadwiślańska 11 у Podgórze

Hamilton May з гордістю представляє квартиру з балконом , що виходить на річку Вісла .

Квартира загальною площею 38 м² складається з вітальні з кухнею, відкритої спальні, ванної кімнати, передпокою та гардеробної та лоджії (8 кв.м). Квартира виконана з використанням матеріалів найвищої якості. Нерухомість повністю мебльована, обладнана та готова до заселення.

Apartamenty Nadwiślańska 11 – це інвестиція, яка зараз розбудовується, розташована поблизу бульварів Vistula між вулицями Nadwiślańska та Piwna, на ділянці, яку раніше займала швейна фабрика Vistula. Постіндустріальна архітектура цієї сучасної будівлі ідеально вписується в історичне відчуття всього району.

Будівля розташована в центральному районі Подгуже, неподалік від пішохідного мосту « Kladka Ojca Bernatka » та бульварів Вісли, поруч із численними зупинками громадського транспорту.

Ціна 980 000 злотих

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про огляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 16927
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
38 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Aдмінкомісія
350 PLN
дата оновлення
02-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 16927
Ціна
980 000 PLN
Ціна/m2
25 789 PLN

Ціна 980 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Podgórze

Подгуже - новий центр на іншому березі річки

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Nadwiślańska 11

City: Kraków Street: Nadwiślańska Region: Podgórze Level: 6 Status: existing Number of units: 337 Sale price from: 230000PLN Avg. sales price/m2: 8400PLN Rental price from: 1600PLN Avg. rental price/m2: 45PLN
City: Kraków Street: Nadwiślańska Region: Podgórze Level: 6 Status: existing Number of units: 337 Sale price from: 230000PLN Avg. sales price/m2: 8400PLN Rental price from: 1600PLN Avg. rental price/m2: 45PLN

Nadwiślańska 11 Інвестиції Nadwiślańska 11 – це сучасний, ексклюзивний житловий комплекс у справді ідеальному місці, біля бульварів Вісли в районі Підгуже. У цьому 6-поверховому комплексі 337 квартир. Доступні зручності включають охорону, ліфти, приватні сади (для квартир на першому поверсі), дві загальні тераси з дерев'яною підлогою та панорамним видом на Краків, підземний паркінг та індивідуальні складські приміщення. У будівлі також розташовані різні магазини, кафетерії та постачальники послуг. Місцезнаходження Інвестиція розташована в зеленому і спокійному районі Подгуже - він лежить безпосередньо на бульварах Вісли. Це абсолютно унікальне розташування разом із спокійним і мирним районом роблять інвестицію єдиною в своєму роді. Вулиця Кальварійська, а також площа Богатерів Гетта - обидві розташовані неподалік - забезпечують легкий доступ до засобів громадського транспорту. Апартаменти Надвіслянської 11 Інвестиція включає вражаючу кількість 337 квартир площею від 28 до 177 квадратних метрів. Доступні різні типи квартир; невеликі квартири-студії, 2-кімнатні, 3-кімнатні, а також пентхауси верхніх поверхів. Більшість об’єктів комплексу мають приватні балкони. Загальна інформація Hamilton May спеціалізується на співпраці з корпоративними орендарями - тому ми так глибоко знаємо їхні потреби. Nadwiślańska 11 є чудовим прикладом інвестиції, яка відповідає всім очікуванням професіоналів, які приїжджають до Кракова, як щодо стандарту, так і щодо розташування. Розташування дозволяє відмінно дістатися як до центру міста, так і до будь-якої частини Кракова. Ми запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним списком нерухомості, доступної для продажу та оренди в рамках цієї інвестиції....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.