Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається 4 кімнатна простора квартира недалеко від центру по вулиці Гжегоржецька.

Гамільтон Мей пропонує 4-кімнатну квартиру з хорошими меблями з двома балконами недалеко від центру міста.

Квартира загальною площею 155 квадратних метрів має велику вітальню з каміном і терасою, яка є центром квартири. Також є головна спальня з балконом і окремою ванною кімнатою з душем, друга велика спальня з каміном (меблі будуть доставлені), інші дві менші спальні та ванна кімната з ванною розташовані там, де нас веде короткий коридор з вітальні. кімната. Окрема кухня дуже простора, світла та повністю обладнана. Вся квартира - це дуже зручна та простора квартира, ідеальна для інвестицій.

Кам'яниця 1930 року побудови доглянута. Відремонтовано фасад та місця загального користування. В квартирі є сигналізація та домофон.

Grzegórzecka є однією з головних доріг у Кракові, яка приведе нас у будь-який район, включаючи Головну площу та Казімєж. Біля будинку зупинка трамвая або автобуса. У цьому районі ми знаходимо лікарню, школи, точки роздрібної торгівлі та обслуговування та фермерський ринок. Поруч також знаходиться торговий центр Galeria Kazimierz. Поруч ботанічний сад і багато місць і пам'яток, які варто відвідати.
Ідеальне розташування для людей, які цінують комфорт і близьку відстань до центру.

Ціна 2 015 000 злотих договірна

Щоб дізнатися більше про цю захоплюючу пропозицію, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18704
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
155 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
2
Aдмінкомісія
743 PLN
дата оновлення
15-04-2024
Балкон
інтернет
Допускається розміщення з домашніми тваринами

ціна

Ref: 18704
Ціна
2 015 000 PLN
Ціна/m2
13 000 PLN

Ціна 2 015 000 злотих договірна

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Продається 4 кімнатна простора квартира недалеко від центру по вулиці Гжегоржецька. - plan

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.