Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарна 3 кімнатна квартира з балконом, гаражем та кладовою в чудовому місці

Гамільтон Мей з радістю представляє 3-кімнатну квартиру площею 80 м2, розташовану на другому поверсі 3-поверхового затишного будинку в житловому масиві під охороною в привабливому місці в Броновіце Мале.

Світла та надзвичайно простора квартира складається з вітальні з великою кухнею, 2-х спалень, ванної кімнати, гардеробної, підсобної (пральні) та холу. В квартирі є панорамний балкон, місце для паркування в підземному гаражі та простора кладова (5 м2). На території садиби є наземні паркомісця для мешканців. Також в будівлі є дитяча кімната для зберігання колясок та велосипедів.

Маєток надзвичайно безпечний, спокійний і тихий, має багато зелених зон, де діти можуть грати.

Вихід: вітальня - південний захід, спальні - схід.

Квартира продається без рухомих меблів, які видно на фото.

Затишний, доглянутий будинок 2000 року, розташований в закритому житловому масиві під охороною, 200 м від зупинки трамвая маршрутів 4, 8, 13, 24. У будинку всього 8 квартир. Територія навколо будівлі доглянута та рясно озеленена.

Нерухомість розташована у чудовому місці в районі Броновіце-Мале на вул. Весілля - тиха вулиця з одностороннім рухом, поруч трамвайна зупинка (близько 230 м) - до головної площі можна дійти всього за 10 хвилин. За 3 хвилини є магазини та послуги в пішій доступності від квартири. Завдяки близькості Блоні та міського парку Млинувка Крулевська, який простягається до центру міста по чарівній пішохідній та велосипедній доріжці серед зелені, це чудове місце для сімей з дітьми. Всього в декількох хвилинах від будинку знаходяться дитячі майданчики, спортзали на відкритому повітрі, ясла, дитячі садки та школи, а також фітнес-клуби City fit і Platinium. Також неподалік від квартири є ринкова площа. По вулиці є паркомісця поза платною зоною паркування. Район дуже добре сполучений з центром міста та аеропортом, а також має зручне сполучення з виїздами та шосе. У районі також є медичні клініки, торговий центр Galeria Bronowice і такі магазини, як Ikea, Castorama, Obi, Macro Cash&Carry.

Ціна 1 395 000 злотих + місце в підземному паркінгу (85 000 злотих) + кладовка (30 000 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19907
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
80 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
2
Aдмінкомісія
800 PLN
дата оновлення
09-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19907
Ціна
1 395 000 PLN
Ціна/m2
17 438 PLN

Ціна 1 395 000 злотих + місце в підземному паркінгу (85 000 злотих) + кладовка (30 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Гарна 3 кімнатна квартира з балконом, гаражем та кладовою в чудовому місці - plan

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.