Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда офісного приміщення на 15 паркомісць та складського приміщення

Hamilton May з радістю представляє офісні та складські приміщення в оренду в будівлі в районі Кракова з хорошим сполученням.

Представлене офісне приміщення має корисну площу 206 кв. Це офісні приміщення з функціональним плануванням, просторі open-space приміщення та окремі кабінети та конференц-зали. Килим на підлозі. Деякі номери оснащені кондиціонером. Розвинена мережа ІКТ. На кожному поверсі є туалети та міні-кухні. Крім того, в будівлі також є численні підсобні приміщення. Оренда без меблів видно на фото. У вартість оренди входять наземні паркомісця на 15 автомобілів для виключного користування орендаря та його клієнтів.

Будівля 1980 року побудови, у 1998-2002 роках була модернізована (заміна всіх внутрішніх інсталяцій - електрика, вода, телетехніка, каналізація, центральне опалення). У будівлі є мазутна котельня, обладнана двома котлами з автоматичним контролером. Заклад цілодобово охороняється, також є консерватор. До послуг гостей велика безкоштовна автостоянка. Будівля доступна 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Представлена нерухомість розташована в районі Prądnik Biały біля вулиці Opolska, що забезпечує ефективний доступ до будь-якої частини Кракова. Поїздка на автомобілі до Galeria Bronowice та IKEA займає приблизно 10 хвилин. Комфортний доїзд до аеропорту навіть за 15 хвилин. Поруч автобусні зупинки, трамвайна зупинка в 15 хвилинах пішки від будинку.

Ціна 18 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць, включаючи адміністративні збори включно з наземним паркінгом

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 13145
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
286 m2
Pomieszczenia
1
Układ
Stały
Від центру
4km
Min. okres wynajmu:
24 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
інтернет
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 13145
Ціна за місяць
18 000 PLN
Ціна/m2
63 PLN

Ціна 18 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць, включаючи адміністративні збори включно з наземним паркінгом

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.