Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дуже затишна, двокімнатна сучасна квартира з місцем для паркування в підземному гаражі.

Гамільтон Мей хоче представити повністю мебльовану та обладнану однокімнатну квартиру, розташовану в сучасному житловому будинку в районі Нови Клепаж.

Представлена квартира складається з вітальні з відкритою кухнею, спальні, дуже просторої ванної кімнати та коридору. Повністю мебльована та укомплектована такою технікою як посудомийна машина, прально-сушильна машина, духовка та ін. Квартира дуже світла та комфортна. Здається повністю мебльована.

Розташування квартири ідеальне для людей, які є власниками автомобіля, оскільки квартира знаходиться в зоні безкоштовної парковки. Це також може бути дуже зручно для людей, які шукають легкий доступ до центру міста з громадським спілкуванням, оскільки поруч є багато автобусних та трамвайних зупинок. Від квартири до Головної площі можна дістатися всього за 15 хвилин. Вулиця Цешинська - тиха вулиця, поруч можна знайти багато магазинів.

Квартира розташована на 4 поверсі сучасного житлового будинку з ліфтом. Будівля охороняється, у кожній квартирі є домофон. Місця загального користування дуже гарні, побудовані з якісних матеріалів. В будинку є підземний гараж.

Ціна 2700 злотих на місяць + адмінкомісії (550 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 3449
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
40 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
11-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 3449
Ціна за місяць
2 700 PLN
Ціна/m2
67 PLN

Ціна 2700 злотих на місяць + адмінкомісії (550 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.