Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

1-кімнатна квартира високого стандарту в центрі Казімєжа

Гамільтон Мей із задоволенням представляє 1-кімнатну квартиру, виконану за високим стандартом, у центрі краківського району Казімєж. Це ідеальне місце для самотніх, сімей і людей похилого віку, які хочуть відчути пульс міста та насолодитися його багатою культурною спадщиною. Наше розташування гарантує легкий доступ до таких місць, як старе єврейське кладовище, стара синагога, базиліка Корпус-Крісті та монастир на скелі. Незалежно від того, любите ви історію чи просто хочете насолодитися чарами міста, тут ви знайдете місце своєї мрії.

Квартира складається з вітальні з відкритою кухнею, ванної кімнати та окремої спальні з великим ліжком та вбудованою шафою. Квартира ретельно оброблена з увагою до кожної деталі. Ресторан повністю обладнаний.

Житловий будинок є ідеальним поєднанням комфорту, зручності та близькості до найважливіших історичних і туристичних пам'яток, які можуть запропонувати Старе місто та Казімєж. Орендарям доступні підземний, дворівневий гараж, цілодобова охорона, внутрішній сад - ідеальний варіант для відпочинку, велосипеди та ресторан на першому поверсі.

Квартира розташована в самому центрі Казімєжа. Крім того, в безпосередній близькості розташовані численні торгові центри, ресторани та кафе, які задовольнять ваші кулінарні та шопінг потреби. Крім того, доступ до кінотеатрів, театрів, розважальних і спортивних закладів, які забезпечать повний спектр розваг. Комплекс апартаментів є ідеальним місцем, яке пропонує все необхідне для комфортного життя в центрі Кракова.

Ціна 5450 злотих на місяць + адмін комісія (770 злотих) + комунальні (550 злотих) включно з Інтернетом і телебаченням + необов'язково підземний паркінг (500 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19365
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
56 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
11 miesięcy
Dostępne od:
14 2024
Останнє оновлення
29-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19365
Ціна за місяць
5 450 PLN
Ціна/m2
97 PLN

Ціна 5450 злотих на місяць + адмін комісія (770 злотих) + комунальні (550 злотих) включно з Інтернетом і телебаченням + необов'язково підземний паркінг (500 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

1-кімнатна квартира високого стандарту в центрі Казімєжа - plan

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.