Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Затишна квартира з паркомісцем на 5-6 місяців (до кінця вересня)

Гамільтон Мей з радістю представляє 3 кімнатну затишну квартиру 50 м2 в районі Кроводжа. Квартира здається до кінця вересня або жовтня.

Квартира площею 50 м2 складається із затишної вітальні з кухнею, 2 спалень, санвузла та холу. В квартирі зроблений свіжий ремонт, оздоблена якісними матеріалами, повністю укомплектована. На кухні є великий холодильник, духовка, посудомийна машина, газова плита та укомплектована необхідним кухонним приладдям. У затишній вітальні з балконом є розкладний диван, стіл зі стільцями, вбудовані меблі, телевізор. Підлога в квартирі дерев'яна. У спальнях двоспальні ліжка та шафа. Велика вбудована шафа, розташована в передпокої, дозволяє зберігати як одяг, так і іншу техніку. Квартира розташована на 6 поверсі десятиповерхового будинку.

Будинок 1970-х років, в хорошому стані, обладнаний ліфтом. На прибудинковій території є паркомісце для одного автомобіля, закрите шлагбаумом.

Квартира знаходиться в тихому, зеленому районі по вул. Mazowiecka в безпосередній близькості від Старого міста. Розташування ідеальне для людей, які цінують тишу та зручне транспортне сполучення з будь-якою точкою міста. Поруч магазини, школи, дитячі садки та зони відпочинку.

Ціна 3400 злотих на місяць + адміністративна оренда (500 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включає зовнішнє паркомісце, інтернет і ТБ

Якщо ви зацікавлені в оренді, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17651
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
50 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
6
Min. okres wynajmu:
5 miesięcy
дата оновлення
12-04-2024
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 17651
Ціна за місяць
3 400 PLN
Ціна/m2
68 PLN

Ціна 3400 злотих на місяць + адміністративна оренда (500 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включає зовнішнє паркомісце, інтернет і ТБ

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.