Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна квартира площею 170 кв.м з видом на Головну площу

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну квартиру в оренду на Головній площі.

Представлена квартира площею 170 м2 розташована на 3 поверсі багатоквартирного будинку в південній частині площі Ринок. В квартирі дві спальні, велика вітальня з каміном і видом на Головну площу, простора кухня з їдальнею, хол і велика ванна кімната біля однієї зі спалень, а також окремий туалет для гостей. та додатковий санвузол. Це місце ідеально підійде під престижний офіс, юридичну фірму або представницьку квартиру.

Кам'яниця 1920 року, незважаючи на свій вік, є дуже доглянутою та доглянутою будівлею. Як і в усіх краківських кам'яницях, тут чудово збереглася атмосфера тих років.

Майже всі кам'яниці та палаци навколо площі Ринок є багатовіковою історичною забудовою. У них, серед іншого, розташовані Історичний музей міста Кракова та Міжнародний культурний центр, а також відомі магазини з ексклюзивними товарами. Будівля розташована в самому центрі Старого міста, безпосередньо біля Головної площі. Гамірний центр міста гарантує постійний пішохідний рух, а розташування приміщення робить його добре помітним. У центрі також найрозвиненіша мережа громадського транспорту.

Ціна 16 000 злотих на місяць + адмін комісія (2 800 злотих) + комунальні послуги (500 злотих)

Для перегляду звертайтеся в наш офіс.

Деталі нерухомості

Ref: 12529
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
170 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Układ
Stały
Від центру
0km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
20-03-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 12529
Ціна за місяць
16 000 PLN
Ціна/m2
94 PLN

Ціна 16 000 злотих на місяць + адмін комісія (2 800 злотих) + комунальні послуги (500 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.