Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Класична 3-кімнатна квартира в престижному інвестиційному комплексі Noble Residence

Гамільтон Мей з радістю представляє стильну 3-кімнатну квартиру з ідеальним дизайном у сучасному об’єкті з джакузі, тренажерним залом, сауною та зоною відпочинку.

Приміщення виконано в традиційному стилі з використанням матеріалів найвищої якості. Складається з двох комфортних спалень, вітальні з кухнею, холу, санвузла та тераси з видом на тихий двір. Всі меблі під замовлення. Якісне обладнання, в тому числі: м'ясорубка на раковину або японський унітаз, приміщення повністю укомплектовано.

Noble Residence означає незалежність і свободу вибору. Розташування інвестиції дозволяє скористатися всім найкращим у Кракові. При цьому всі зручності, необхідні для активності, релаксації та відпочинку знаходяться в стінах Noble Residence і доступні мешканцям:

  • ЗЕЛЕНИЙ ПАТІО З РОЗСОЛЬНОЮ ВИПУСКНОЮ БАШТОЮ
  • ТРЕНАЖЕРНИЙ І ФІТНЕС ЗАЛ
  • ЗОНА РЕЛАКСУ З ДЖАКУЗІ
  • КЛУБНА КІМНАТА
  • РІШЕННЯ ДЛЯ РОЗУМНОГО ДІМУ
  • ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ДЛЯ ВЕЛОСИПЕДІВ ТА СКУТЕРІВ

Noble Residence був розроблений, щоб забезпечити комфорт і зручність для мешканців також завдяки цілодобовій охороні.

Будинок Noble Residence розташований за адресою вул. Смоленська. Це ідеальне місце для людей, які цінують життя в центрі міста. Беззаперечною перевагою розташування приміщення є його рекреаційна та культурна цінність. У крокової доступності є; Ринкова площа, королівський замок Вавель, бульвари Блоня та Вісла.

Це місце для людей, які цінують відчуття усамітнення та повсякденного комфорту. Розташування інвестиції в центрі Старого міста також означає зручний доступ до визначних пам'яток Кракова, пов'язаних із розвагами, культурою та відпочинком.

Ціна 6500 злотих на місяць + адмінкомісії (1700 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) в тому числі складське приміщення + підземний паркінг (500 злотих) + Інтернет (50 злотих)

Запрошуємо Вас звернутися до нашого офісу, якщо пропозиція зацікавить Вас.

Деталі нерухомості

Ref: 19940
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
66 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
12-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19940
Ціна за місяць
6 500 PLN
Ціна/m2
98 PLN

Ціна 6500 злотих на місяць + адмінкомісії (1700 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) в тому числі складське приміщення + підземний паркінг (500 злотих) + Інтернет (50 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Noble Residence

Development
Development

Дворянська резиденція Noble Residence – ідеальне місце для тих, хто цінує усамітнення та щоденний комфорт. Розташування інвестиції в центрі Старого міста також означає зручний доступ до визначних пам'яток Кракова, пов'язаних із розвагами, культурою та відпочинком. Noble Residence – це поєднання сучасних рішень із модерністською архітектурою. Інвестицію було створено з повагою до традицій та розумінням потреб мешканців динамічного міста, створюючи простір, що відповідає найвищим очікуванням. Ретельно продумані архітектурні плани та унікальні ідеї в місцях загального користування створюють середовище, сприятливе для комфортного проживання. Ця інвестиція також включає сучасні та екологічні рішення, які заохочують до відпочинку та активності. Спільнота Noble Residence означає незалежність і свободу вибору. Зручності, необхідні для активності, релаксації та відпочинку, розташовані в стінах Noble Residence і доступні мешканцям: зелене патіо з розсолом випускна вежа тренажерний зал і фітнес-зал зона релаксації з джакузі клубна кімната розумний дім електронні станції для зарядки велосипедів і скутерів Місцезнаходження Новий Свят – це історичний район, який ідеально поєднує в собі спадщину минулого з сучасністю динамічного міста. Своєю архітектурою, неповторною атмосферою та культурним багатством він радує відвідувачів протягом століть. Історичні стіни, просякнуті історією, створюють неповторну атмосферу....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.