Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна квартира-студія на вулиці Starowiślna

Гамільтон Мей з гордістю представляє сучасну, щойно відремонтовану квартиру-студію в оновленому таунхаусі на вулиці Старовісльна в Кракові.

Функціональна квартира-студія площею 25 м2 розташована на другому поверсі таунхаусу з новим ремонтом, зручно обладнаного ліфтом.

Вікна помешкання (і невеликий балкон) виходять у двір, що забезпечує спокій і тишу. Для максимального комфорту орендаря, функціональний простір квартири був розроблений таким чином, щоб зробити акцент на зоні відпочинку та їдальні, а також кухню (повністю обладнану технікою преміум-класу). Спальна зона відокремлена мезоніном – в квартирі також є зі смаком мебльована, світла та зручна ванна кімната. Вікна помешкання також будуть оснащені шторами та жалюзі.

Представлена квартира знаходиться в повністю відремонтованому таунхаусі ; оснащений міським теплопостачанням, ліфтами, а також гарно оформленим зеленим внутрішнім двориком.

Кам’яниця знаходиться під охороною реставратора – у ній чудово збережені оригінальні сходи з дубовими сходами, барвисті вітражі та оригінальні розписи на стелі, що прикрашають коридор, що веде до внутрішнього двору та сходи.

Квартира розташована на вулиці Starowiślna в районі Kazimierz . Завдяки численним автобусним і трамвайним зупинкам цей район має чудове сполучення з усіма районами міста. У цьому районі розташовано багато комерційних об’єктів і точок обслуговування. Крім того, неподалік можна знайти кілька зон відпочинку, зокрема Bulwary Wiślane, Nowy Square, торговий центр Galeria Kazimierz і Головну площу.

Ціна 2400 злотих брутто (включаючи 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (350 злотих) + комунальні послуги (80 злотих)

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 16734
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
25 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
29 2024
Останнє оновлення
07-05-2024
Балкон
Ліфт

ціна

Ref: 16734
Ціна за місяць
2 400 PLN
Ціна/m2
96 PLN

Ціна 2400 злотих брутто (включаючи 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (350 злотих) + комунальні послуги (80 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.