Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна квартира по вул. Вроцлавська, інтимна новобудова

Гамільтон Мей з радістю представляє простору однокімнатну квартиру з балконом, розташовану неподалік від вулиці Вроцлавської.

Квартира площею 50 м2 розташована на останньому поверсі будинку. Складається: вітальня з кухнею, дві спальні та ванна кімната. Одна з бічних стін у вітальні закрита широким склінням з виходом на балкон. До квартири також входить одне паркомісце.

"Kamienica Kameralna" була спроектована відповідно до найвищих стандартів з використанням матеріалів найвищої якості. Багатоквартирний будинок складається з 20 квартир різної площі, комерційних приміщень на першому поверсі та підземного паркінгу. Нетрадиційна форма, що поєднує в собі класичні та сучасні елементи, зі збалансованими пропорціями та елегантністю, а також дивовижними архітектурними формами ідеально вписується в планування перехрестя вулиць Вроцлавської та Свєнтокшиської. Інтер’єр будівлі спроектовано з урахуванням комфорту мешканців, з достатньою кількістю природного освітлення та комфортним середовищем, яке сприяє розслаблюючій атмосфері. Атмосферно освітлені місця загального користування стильно оздоблені натуральним каменем, дерев’яною обшивкою, вбудованими меблями та шпалерами.

Будівля знаходиться в безпосередній близькості від центру Кракова, в 19 хвилинах ходьби до Старого міста і в 10 хвилинах їзди на громадському транспорті. Чудове розташування, поруч ринкова площа Нови Клепаж, численні магазини та пункти обслуговування, дитячі садки, школи, торгова галерея. Чудове сполучення громадським транспортом з MPK. Поруч є численні пішохідні зони, зокрема вздовж річки Королівський Млин. Вищі навчальні заклади, такі як Університет науки і технологій AGH і Педагогічний університет, також знаходяться неподалік.

Ціна 3700 злотих на місяць + адмін комісія (600 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включно з місцем для зберігання + підземний паркінг (300 злотих)

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 17565
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
50 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
14-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 17565
Ціна за місяць
3 700 PLN
Ціна/m2
74 PLN

Ціна 3700 злотих на місяць + адмін комісія (600 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включно з місцем для зберігання + підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.