Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Нова, двокімнатна квартира з балконом

Гамільтон Мей із задоволенням представляє вам двокімнатну квартиру з балконом, розташовану в інтимному інвестиційному комплексі Zaczarowane Koło в Броновіце.

Представлена квартира площею 33 м2 складається з просторої вітальні з кухнею, однієї спальні, ванної кімнати з душем, холу з гардеробною та балкона. Квартира повністю мебльована, укомплектована необхідною побутовою технікою: індукційна плита, холодильник з морозильною камерою, посудомийна машина, духовка, мікрохвильова піч, пральна машина та Smart TV. Функціональне приміщення оформлено в бежевих тонах.

Квартира є частиною новобудови на вулиці Zaczarowane Koło в районі Броновіце. У ньому є ліфт, підземні гаражі, кладові приміщення, а також приміщення загального користування, такі як їдальня та фітнес-зал, доступні мешканцям будинку.

Розташування квартири дозволяє швидко та ефективно дістатися до будь-якої частини Кракова - вона розташована поруч із популярною трамвайною та автобусною лінією Bronowice. Ми знаходимося всього в 10 хвилинах їзди від головної частини Кракова - Старого міста. Поруч багато точок громадського харчування, обслуговування, медичних та освітніх: Педуніверситет, АГХ - 5 хв від квартири.

Ціна 3300 злотих на місяць включно з адміністративною орендою + комунальні (500 злотих) + необов'язкове підземне паркомісце (250 злотих) + необов'язково складське приміщення (250 злотих) + Інтернет і ТБ (60 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19683
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
33 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
26-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19683
Ціна за місяць
3 000 PLN
Ціна/m2
91 PLN

Ціна 3300 злотих на місяць включно з адміністративною орендою + комунальні (500 злотих) + необов'язкове підземне паркомісце (250 злотих) + необов'язково складське приміщення (250 злотих) + Інтернет і ТБ (60 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.