Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарний односімейний будинок з садом біля вул. Тиніцька

Гамільтон Мей із задоволенням представляє гарний, доглянутий односімейний будинок на продаж у закритому, затишному житловому масиві з 4 будинків, у зеленій зоні з хорошим доступом до центру.

Гарний будинок корисною площею 177 м2 (загальна площа 213,6 м2) розташований на доглянутій ділянці 6,35 соток.

Нерухомість складається з першого поверху, першого поверху та мансарди.

На першому поверсі знаходиться:

- простора світла вітальня з виходом на терасу,

- велика повністю обладнана відкрита кухня,

- ванна кімната з душем і вікном,

- підсобне приміщення,

- вбиральня,

- хол відокремлений від вітальні сталевими скляними дверима промислового характеру,

- гараж на одну машину,

Поверх складається з:

- велика головна спальня з гардеробною та окремим кабінетом - є можливість відокремити ще одну спальню,

- 2 великі світлі спальні для дітей з балконами,

- елегантна ванна кімната з ванною та вікном,

Складні сходи ведуть на невелике горище, яке є чудовим місцем для зберігання речей.

Будинок виконано за високим стандартом. Підлога на всьому першому поверсі викладена керамічною плиткою. На першому поверсі поклали шикарні промаслені дубові дошки, що робить підлогу надзвичайно приємною та теплою. У кімнатах першого поверху спроектовані як вертикальні, так і мансардні вікна, завдяки чому всі приміщення надзвичайно світлі та сонячні. У спальнях на верхньому поверсі встановлено кондиціонер. У кімнатах нефальцеві двері з магнітними замками.

На території є доглянутий сад з системою автоматичного поливу та скошування трави, сіткою від кротів. На додаток до закритого гаража з прямим доступом до будинку, до будівлі був доданий критий навіс для автомобіля, а збоку від саду був побудований дуже корисний садовий будиночок для садового інвентарю. Перед будинком, на під'їзді, можна припаркувати ще 2-3 автомобілі.

Двоповерхова будівля, побудована за традиційною технологією. Будівля цегляна із залізобетонними перекриттями. Зовнішні стіни з керамоблоків 25 см, утеплені пінополістиролом 14 см, покриті мінеральною штукатуркою. Симетричний чотирисхилий дах, покритий керамічною черепицею. Мансардні вікна Fakro. Вікна ПВХ. Вхідні протизламні двері. В будинку двозонна сигналізація та відеодомофон. Будівля огороджена муром і високими деревами.

Огороджений, елегантний та доглянутий, затишний житловий масив з 4-х односімейних будинків біля вулиці Тиніцької - в'їзд через дистанційні ворота. Тихий район, добре сполучення з центром. Ідеальне розташування, нерухомість розташована в ексклюзивному районі Кракова, в тихому житловому районі, недалеко від річки Вісла, і в той же час дуже близько до динамічного Старого міста Кракова. В околицях є багато зон відпочинку для велосипедистів і бігунів, а також для тихих прогулянок річкою Вісла.

Ціна 2 300 000 злотих включає гараж

Якщо ви зацікавлені в презентації нерухомості, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19418
Місто
Мікрорайон
Площа
177 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
635 m2
дата оновлення
26-02-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19418
Ціна
2 300 000 PLN
Ціна/m2
12 994 PLN

Ціна 2 300 000 злотих включає гараж

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.