Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна резиденція в традиційному стилі з сучасною обробкою

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну дерев’яну віллу площею 600 квадратних метрів на мальовничій ділянці площею 65 соток поблизу Тарнова.

Представлена нерухомість складається з трьох поверхів:

Рівень -1 - це зона релаксації, яка складається з басейну 40 м2 із зустрічними хвилями, сауни з душем, вітальні та кухні. Додатково є прямий вихід на терасу та підсобну зону.

Рівень 0 - це простора вітальня з обідньою зоною, атмосферним каміном і кухнею, обладнаною першокласною технікою та елегантними гламурними шафами. Додатково на цьому рівні ви знайдете атмосферне приміщення з кладовою, представницьку залу, комунікаційну кімнату з тамбуром, ванну та туалет. Внутрішній простір надзвичайно затишний і дуже добре освітлений завдяки великому склінню. З вітальні ми маємо вихід на панорамну терасу, яка дозволяє насолоджуватися мальовничим видом на навколишню зелень.

Рівень 1 - це приватний простір із 3 кімнатами, 2 ванними кімнатами та 2 гардеробними. Головна спальня - це місце в сучасному стилі, яке сподобається кожному, а також забезпечує унікальний вид на навколишній ліс.

Ця надзвичайна резиденція була спроектована таким чином, щоб поєднати традиційний стиль із навколишньою природою та гарантувати відчуття затишку, унікального місця.

Об’єкт 2018 року побудови є самодостатнім та економічним завдяки використанню сучасних технологічних рішень. Резиденція також гарантує безпеку та приватність. Використано опалення двома тепловими насосами, тепла підлога, кондиціонер з рекуперацією тепла, глибока свердловина, БІО очисні споруди та багато іншого. Огорожу, ворота та унікальну скульптуру виготовив відомий польський коваль.

Разом з основною будівлею новий власник придбає гарно озеленену ділянку площею 65 соток із 130 фотоелектричними панелями загальною потужністю 37 кВт, гостьову будівлю, окремий гараж, кімнату для інструментів, зону для барбекю та частину неогороженої ділянки. ліс.

Розташування нерухомості - це місце для людей, які шукають унікальне місце. Панорамний ландшафт зелені навколо дарує незабутні враження. Громнік розташований за 17 км від Тарнова та за 75 км від Кракова. Це надзвичайно спокійне місце з багатьма міськими зручностями - серед яких: школи, магазини та зручна комунікаційна інфраструктура. Грудок-над-Дунайцем розташований за 30 хвилин їзди на автомобілі.

Ціна: 7 900 000 злотих договірна, входить два гаражі та комора.

Щиро запрошуємо до нашого офісу!

Деталі нерухомості

Ref: 19705
Місто
Мікрорайон
Площа
600 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
3
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
65 m2
дата оновлення
12-02-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Басейн
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19705
Ціна
7 900 000 PLN
Ціна/m2
13 167 PLN

Ціна: 7 900 000 злотих договірна, входить два гаражі та комора.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.