Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається добротний будинок з сауною та гарним садом.

Hamilton May з радістю представляє пропозицію про продаж просторого та комфортабельно мебльованого будинку у Вжонсовіце, безпосередньо біля кордону з Краковом.

Площа нерухомості становить приблизно 320 м2, яка складається з п'яти кімнат, вітальні з їдальнею, чотирьох ванних кімнат, кінозалу, сауни, коридору та двох гардеробних.

Перший поверх складається з холу, просторої вітальні з каміном і виходом на терасу, повністю обладнаної кухонної прибудови, їдальні, ванної кімнати з душем і кімнати, яку можна використовувати як спальню, кабінет або гостьову кімнату. кімната.

На першому поверсі розташована головна спальня з гардеробною та окремою ванною кімнатою, а також дві додаткові кімнати та одна ванна кімната.

На горищі знаходиться остання і найбільша кімната з кондиціонером.

Додатковою перевагою будинку є кінозал, який ідеально підходить для перегляду улюблених фільмів у затишній атмосфері. Крім того, сауна дозволяє розслабитися та відновити сили після насиченого дня. Гараж на дві великі машини та центральний пилосос роблять будні тут надзвичайно приємними та комфортними.

У будинку є газове опалення, фотоелектричні та сонячні установки, що сприяє більш екологічному способу життя.

Будинок побудований за традиційною технологією в 2006 році. Має великий, 10 соток, ландшафтний сад з альтанкою, а решта ділянки - ліс, через який протікає струмок.

Будинок розташований у Вжонсовіце, приблизно за 600 метрів від адміністративного кордону Кракова. Розташування забезпечує доступ до зелених зон та хороший доїзд до центру міста та південної кільцевої дороги. В безпосередній близькості знаходяться: школа, дитячий садок, ясла, оздоровчий центр, магазини, зупинки громадського транспорту, кінний завод, спортивні споруди та популярна міжнародна початкова школа - International School of Kraków в Люсіні.

Ціна 4 200 000 злотих договірна включно з гаражем (будинком)

Для отримання додаткової інформації про нерухомість, будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом.

Деталі нерухомості

Ref: 19687
Місто
Мікрорайон
Площа
320 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
4
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
3300 m2
дата оновлення
09-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19687
Ціна
4 200 000 PLN
Ціна/m2
13 125 PLN

Ціна 4 200 000 злотих договірна включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.