Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Hamilton May представляє феноменальну віллу, оздоблену за найвищими стандартами, розташовану в самому серці культової Воли Юстовської.

Ivory House — це феноменальна інвестиція у Wola Justowska, побудована без компромісів. Резиденція являє собою односімейний житловий будинок, оточення якого забезпечить його мешканцям високий комфорт, спокій і приватність. Пропозиція адресована, зокрема, найвибагливішим клієнтам, які шукають високий стандарт і унікальний дизайн - людям, які цінують красу та сучасну елегантність, які хочуть жити в центрі міста, але далеко від його суєти.

І околиці, і ландшафт, і сама будівля оброблені розкішно, але стримано. Об'єкт побудовано з використанням матеріалів найвищої якості. Забудовник вирішив поєднати технологію з елементами природи – зеленню, деревом, склом, архітектурним бетоном, сталлю. Архітектура інвестиції характеризується гармонійним поєднанням традиційних природних матеріалів із сучасністю. Проста, позачасова форма будівлі, обрамлена благородними матеріалами, надає їй сучасного елегантного стилю. Резиденція була спроектована таким чином, щоб запропонувати своїм мешканцям комфорт, спокій і максимізувати простір.

Приміщення було розподілено між двома поверхами. Центральна частина першого поверху - це простора вітальня з відкритою кухнею. Завдяки використанню величезних вікон простір добре освітлюється. Крім того, на першому поверсі є санвузол, кладова, комунікації, підсобні приміщення, тамбур та гараж на дві машини.

На першому поверсі дві спальні, одна з яких санвузол, додатковий санвузол, кабінет, фітнес + сауна, комунікаційна та гардеробна. На облаштовану 100-метрову терасу на даху можна потрапити через чорні сталеві підвісні сходи, прикріплені до фасаду.

При проектуванні резиденції ми також думали про адаптацію саду, який забезпечує приватність. У ньому було використано багато насаджень, завдяки чому простір набув унікального характеру.

Опис площі - цокольний поверх (151,20 м2)

кухня 12,20 м2, вітальня з їдальнею 48,30 м2, телевізійна 14,70 м2, санвузол 3,20 м2, комунікації 13,70 м2,   комора 3,10 м2,   тамбур 7,20 м2,   приміщення допоміжне 1,60 м2,   приміщення технічне 5,10 м2,   гараж 42,10 м2

Опис площі - перший поверх (149,30 м2)

комунікації 21,60 м2, спальня 19,60 м2,   гардеробна 11,40 м2,   санвузол 13,00 м2,   санвузол 7,30 м2,   фітнес + сауна 23,40 м2,   кабінет/гостьова 17,30 м2, спальня 28,70 м2, вітальня допоміжна 3,20 м2,   санвузол 3,80 м2

Будівля побудована з використанням матеріалів найкращої якості. Ми забезпечуємо поєднання першокласної техніки з елементами природи - зеленню, деревом, склом, архітектурним бетоном, сталлю. Архітектура інвестиції характеризується гармонійним поєднанням традиційних природних матеріалів із сучасністю. Проста, позачасова форма будівлі, обрамлена благородними матеріалами, надає їй сучасного елегантного стилю. Резиденція була спроектована таким чином, щоб запропонувати своїм мешканцям зручність використання кімнат, а також власний простір та інтимну зону для відпочинку та роботи.

Поруч із інвестицією розташована забудова односімейної вілли, що дозволяє справді ідилічно відпочити далеко від шумної, густонаселеної забудови. До ділянки веде внутрішня дорога, подалі від головної під'їзної дороги та шуму транспорту.

Ціна брутто 5 999 000 злотих (включаючи 8% ПДВ) включає два гаражі

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19029
Місто
Мікрорайон
Площа
301 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
4
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
725 m2
дата оновлення
26-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 19029
Ціна
5 999 000 PLN
Ціна/m2
19 963 PLN

Ціна брутто 5 999 000 злотих (включаючи 8% ПДВ) включає два гаражі

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Hamilton May представляє феноменальну віллу, оздоблену за найвищими стандартами, розташовану в самому серці культової Воли Юстовської. - plan

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.