Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна резиденція з басейном у Волі Юстовській.

Гамільтон Мей із задоволенням представляє ексклюзивну резиденцію, що функціонує як готель, розташовану в престижному районі Кракова Воля Юстовська.

Об'єкт площею приблизно 500 м2 складається з 3-х поверхів:

- На першому поверсі є простора вітальня, оточена природним світлом і надихаючими краєвидами, з виходом на терасу приблизно 200 м2. Є окрема, повністю обладнана кухня та дві двомісні кімнати. На цьому рівні ви також знайдете двокімнатну квартиру з ванною кімнатою та окрему квартиру з вітальнею, міні-кухнею, двома спальнями та додатковою ванною кімнатою.

- На першому поверсі три двомісні кімнати з ванними кімнатами та одна двокімнатна квартира з власним санвузлом. У деяких номерах є додаткові розкладні дивани, що дає вам можливість розміститися.

Рівень -1 може похвалитися критим басейном розміром 9 м х 5 м з виходом до чарівного саду. На цьому рівні також є ексклюзивна кімната для релаксації, йоги чи медитації, сауна, душ і туалет, а також додаткова кімната, яку можна перетворити на тренажерний зал, соляну печеру, масажну кімнату чи інше.

Вілла також може похвалитися продуманим дизайном бунгало, яке може служити окремою квартирою або приміщенням для гостей. Бунгало складається з вітальні з кухнею, санвузла та антресолі.

Заклад пропонує до 30 місць, що робить його ідеальним місцем для сімейного відпочинку, а також для організації прийомів, ділових зустрічей, семінарів та конференцій.

На території готелю є численні відкриті паркувальні місця.

Резиденція є прекрасним прикладом позачасовості та гармонії з навколишньою природою. Кімнати відкриті до природи, що оточує будинок через велике скління. Ця розкішна вілла була спроектована таким чином, щоб поєднати комфорт, контакт з природою та унікальний дизайн.

Район Wola Justowska характеризується розкішшю та елегантністю. Оточений прекрасним Вольським лісом, він пропонує своїм мешканцям комфортний доступ до основних і складних товарів і послуг, а оскільки він є невід’ємною частиною міста, ви можете швидко дістатися до найважливіших місць Кракова, самого центру міста, аеропорту Баліце або бізнес-парку Кракова.

Ціна 5 500 000 зл

Якщо ви зацікавлені в цій унікальній нерухомості, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19566
Місто
Мікрорайон
Площа
500 m2
Спальні
10
Ванні кімнати
5
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1837 m2
Останнє оновлення
26-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19566
Ціна
5 500 000 PLN
Ціна/m2
11 000 PLN

Ціна 5 500 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Розкішна резиденція з басейном у Волі Юстовській. - plan

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.