Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна нерухомість, розташована на красивій мальовничій ділянці 3 га поблизу Кракова

Hamilton May з гордістю представляє абсолютно унікальну нерухомість на продаж із ділянкою площею 3 га поблизу Кракова. Це унікальне поєднання історичних господарських будівель другої половини 19 століття з сучасною формою житла з гарним склінням і краєвидом на панораму Кракова.

Резиденція має площу близько 700 м2 і складається з двох будинків, з’єднаних між собою з’єднувачем. У першому будинку ми маємо гарну вітальню з дуже високою стелею та скляними стінами, звідки відкривається панорама Кракова. Вітальня з'єднана з сучасною кухнею, повністю обладнаною найякіснішою технікою. З вітальні ми маємо доступ до абсолютно феноменальної тераси - ми можемо помилуватися ділянкою 3 га зі ставком. Крім того, в цій частині ми маємо підсобне приміщення, ванну кімнату та відкритий простір на першому поверсі, готовий для будь-якої адаптації з виходом на терасу. У дальній частині будівлі є три спальні з гардеробами та ванними кімнатами. З кожної спальні є вихід на красиву, панорамну терасу. З іншого боку цієї будівлі у нас є ще одна тераса з джакузі.

Другий корпус має простору вітальню з міні-кухнею з дуже високою стелею, що ідеально підходить для додаткового розвитку. Також є три дуже зручні спальні та чудово оброблена ванна кімната. У дальній частині будівлі знаходяться три дуже великі гаражі, в кожному з яких розмістяться дві машини.

Вся садиба розташована на феноменальній, мальовничій ділянці площею 3 га. Ділянка вкрита лісом і має приватний ставок.

Резиденція середини XIX століття була повністю відреставрована, перебудована та розширена у 2019 році. Архітектори, залучені до проекту, поєднали нове зі старим, відтворили архітектурні деталі, яких бажали інвестори, та створили нову функцію всередині будівель (зокрема, колишня стайня, яка після завершення будівництва виконує житлові функції). Найбільшою складністю проектування було включення житлових функцій у дві окремі будівлі історичної конюшні та свинарника, додані до однієї з них у 1970-х роках, та об’єднання їх в одну структуру. Проект формувався на основі історичного вигляду будівель. Зрештою, враховуючи необхідність створення житлового простору для великої родини, архітектори вирішили зберегти свинарник і перетворити його на сучасне крило комплексу, з великим склінням відкриваючи вітальню панораму парку. Це вирішило проблеми, пов’язані з розміщенням нових функцій всередині історичної будівлі та освітленням вітальні, розташованої в будівлі колишньої стайні.

Помешкання розташоване поблизу Могилян, лише за 17 кілометрів від Ринкової площі Кракова. Це одне з небагатьох міст, яке люблять краківчани, які вирішують жити за містом, зберігаючи при цьому зоровий контакт із мальовничим розташуванням у долині Кракова.

Ціна по заявці

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця пропозиція.

Деталі нерухомості

Ref: 18858
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
600 m2
Спальні
6
Ванні кімнати
5
Від центру
14km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
30000 m2
дата оновлення
05-03-2024
Кондиціонер
Сад
інтернет
Басейн

ціна

Ref: 18858
Ціна
Дізнатись ціну

Ціна по заявці

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Унікальна нерухомість, розташована на красивій мальовничій ділянці 3 га поблизу Кракова - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.