Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішний будинок з басейном для продажу в Parkowe Wzgórze в Mogilany, біля Кракова

Hamilton May хоче виставити на продаж ексклюзивну резиденцію, розташовану в престижному житловому комплексі Parkowe Wzgórze, розташованому на південь від Кракова - Mogilany.

Представлена резиденція складається з: 269 м2 житлової площі та 97 м2 басейну та фітнесу. Розташований на земельній ділянці 1000 м2. Представлена нерухомість складається з двох поверхів.

Перший поверх: велика та простора вітальня, окрема їдальня з виходом у красивий сад, повністю обладнана сучасна кухня з високоякісною технікою Miele та коморою, кабінет, туалет та велика зона відпочинку з басейном, джакузі та ванною кімнатою.

На першому поверсі 3 світлі спальні, 2 ванні кімнати та гардеробна. З саду є 2 тераси з чудовим видом на гірські хребти Татри.

Будинок виконаний з високоякісних матеріалів - він стильно оформлений і має гарний, доглянутий сад. Будинок оснащений кондиціонером, інтелектуальною електрикою, резервуаром для дощової води та акустичною системою в басейні та на терасі. Представлена нерухомість ідеально підходить для тих, хто цінує тишу і спокій, і високу якість обробки.

Поселення Parkowe Wzgórze розташоване в дуже тихому та спокійному районі, лише за 20 хвилин від центру Кракова (зручний під’їзд через Закоп’янку). Населений пункт професійно охороняється, огороджується та охороняється. Parkowe Wzgórze пропонує ігрові майданчики для дітей, фонтан, а також доглянуті зони відпочинку. Краківська міжнародна школа знаходиться в Люсині - всього в 5 хвилинах від населеного пункту. Крім того, розташування поселення на схилі пагорба забезпечує чудову якість повітря разом із захоплюючими краєвидами, хоча це лише приблизно 20 хвилин від центру міста.

Ціна 5 500 000 злотих договірна включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Щоб домовитися про перегляд, будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 9443
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
360 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Від центру
13km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1000 m2
дата оновлення
08-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
інтернет
Басейн
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 9443
Ціна
5 500 000 PLN
Ціна/m2
15 278 PLN

Ціна 5 500 000 злотих договірна включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Розкішний будинок з басейном для продажу в Parkowe Wzgórze в Mogilany, біля Кракова - plan

Parkowe Wzgórze

Development
Development

Park Hill – елітний житловий масив з односімейних будинків, розташований на південь від Кракова. Інвестиція користується особливою популярністю серед заможніших польських та іноземних сімей завдяки близькості міжнародної школи в Лусіні. Park Hill Investment Parkowe Wzgórze – це мальовничий житловий масив поблизу Кракова, який складається зі 130 односімейних будинків. Забудова займає 15 гектарів Могилянських пагорбів, розташованих в околицях історичного палацово-паркового комплексу, що дозволяє його мешканцям насолоджуватися чудовими видами на гори Татри та Бескиди, а також на сам Краків. Садиба закрита та охороняється; він відрізняється унікальним просторовим плануванням і використанням якісних матеріалів. Він також пропонує легкий доступ до центру Кракова, куди можна дістатися всього за 30 хвилин. Місцезнаходження Park Hill розташований на пагорбі в околицях Могилян - красивого містечка на південь від Кракова, з якого відкривається приголомшливий вид на Татри та краківський горизонт. У безпосередній близькості від садиби знаходяться школи, а також різноманітні магазини та послуги. До центру Кракова можна доїхати на автомобілі всього за 30 хвилин, проїхавши вулицею Закоп'янською. Будинки Парк Хілл Будинки, доступні для оренди в Park Hill development, мають від 140 до 300 м2 корисної площі. Усі вони були розроблені відповідно до однакового високого рівня конструкції та обробки. Крім того, в кожному будинку є гараж принаймні на одну машину та сад. Загальна інформація Лише кілька інвестицій такого типу можуть зрівнятися із забудовою Park Hill за якістю та розташуванням. У такому контексті Парк-Хілл залишається одним із найбажаніших місць для проживання в усьому районі....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.