Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комерційне приміщення в центрі

Гамільтон Мей представляє на продаж простору комерційну нерухомість площею 55,13 м2. Представлене приміщення знаходиться в фасадній частині багатоквартирного будинку по вул. Кальварійська. Приміщення потребує ремонту.

Продається просторе фасадне комерційне приміщення (частки в багатоквартирному будинку) площею 55 м2. Приміщення розташоване на першому поверсі багатоквартирного будинку в Старому Підгуже. Приміщення ідеально підійде під комерційну або сервісну діяльність, наприклад банк, страхова, аптека, перукарня чи салон краси.

Приміщення розташоване на першому поверсі триповерхового житлового будинку. Має великі скляні вікна та вхід з вулиці.

Дуже гарне розташування в районі Старе Подґуже. Поруч багато магазинів і ресторанів. Чудова доступність громадського транспорту, лише 5 хвилин на трамваї до Головної площі. Ресторан розташований на вулиці з інтенсивним пішохідним та автомобільним рухом.

1 000 000 злотих

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17372
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
55 m2
Pomieszczenia
3
Układ
Stały
Від центру
2km
Поверх
Parter
дата оновлення
15-03-2024

ціна

Ref: 17372
Ціна
1 000 000 PLN
Ціна/m2
18 182 PLN

1 000 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Комерційне приміщення в центрі - plan

Путівник по мікрорайону Podgórze

Подгуже - новий центр на іншому березі річки

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.