Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна 3-кімнатна квартира на Віслинському бульварі!

Гамільтон Мей з радістю представляє стильну 3-кімнатну квартиру в новому об’єкті на Віслинських бульварах!

Привабливе приміщення площею 57 м2 наразі придатне для короткострокової оренди та продається з усім необхідним обладнанням для ведення даного виду бізнесу. Квартира складається з: двох спалень - повної кухні з повною побутовою технікою, яка з'єднана з вітальнею - санвузла з душовою кабіною. Квартира повністю укомплектована і дуже функціональна.

Стильна інвестиція була побудована в 2020 році і доступна з двох сторін: з вул. Madalińskiego та прямо від Віслинського бульвару. Будівля має цілодобову охорону, цілодобову рецепцію та моніторинг.

Будівля, в якій розташовані приміщення, розташована безпосередньо на річці Вісла та характеризується виключно привабливим розташуванням у самому центрі міста. Будівля розташована: 5 хвилин пішки до Вавельського замку, 8 хвилин до Головної площі та Казімєжа. Громадський транспорт забезпечує швидкий доступ до будь-якої частини міста Кракова.

Ціна 894 375 злотих + комора (71 114,4 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нами для організації презентації!

Деталі нерухомості

Ref: 19770
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
57 m2
Ванні кімнати
1
Pomieszczenia
3
Від центру
1km
Поверх
Parter
дата оновлення
01-12-2023
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну

ціна

Ref: 19770
Ціна
894 375 PLN
Ціна/m2
15 691 PLN

Ціна 894 375 злотих + комора (71 114,4 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.