Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантна 4-кімнатна квартира з балконом та кладовою в історичній кам'яниці в центрі Кракова

Гамільтон Мей представляє до продажу елегантну квартиру з балконом 141 м2, розташовану на першому поверсі доглянутого таунхауса за адресою вул. Біскупія.

Надзвичайно простора та висока (висота 360 см) квартира, складається з трьох спалень, великої та просторої вітальні з балконом та біо-каміном, великої окремої кухні з обідньою зоною, ванної кімнати з джакузі, ванної кімнати з душ та окремий туалет. Кухня велика і простора, обладнання включає в себе, серед інших. - духовка, посудомийна машина, мікрохвильова піч, 2-камерний холодильник з морозильною камерою та ін.
В квартирі дерев'яна підлога, центральне опалення та підігрів підлоги. Квартира дуже функціональна, простора, вітальня розташована в центрі та сполучена. До квартири входить кладова площею 14,9 кв.

Будівля 1913-1914 років. Має красиві сходи та вітражі. Знаходиться в дуже хорошому технічному стані.

Розташування в чудовому місці, кілька хвилин ходьби до парку Планти та Ринкової площі, поруч зупинки громадського транспорту, дуже хороше сполучення з Головним залізничним вокзалом і доступ до основних визначних пам'яток Кракова.

Ціна 3 990 000 злотих договірна + місце для зберігання (10 000 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з офісами Гамільтон Мей, щоб домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 16837
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
141 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
3
Від центру
1km
Поверх
1
Aдмінкомісія
733 PLN
Останнє оновлення
22-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 16837
Ціна
3 990 000 PLN
Ціна/m2
28 298 PLN

Ціна 3 990 000 злотих договірна + місце для зберігання (10 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Елегантна 4-кімнатна квартира з балконом та кладовою в історичній кам'яниці в центрі Кракова - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.