Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира з приголомшливим краєвидом на річку Вісла та підземним паркінгом у Старе Подгуже

Гамільтон Мей хоче представити сучасну квартиру з видом на річку в сучасному будинку на річці Вісла.

Представлений простір має площу 67,5 м2 і складається з великого, дуже світлого відкритого простору з окремою конференц-залою, окремою маленькою кухнею, ванною кімнатою та туалетом. Офісні приміщення дуже добре освітлені завдяки великим вікнам з видом на річку Вісла, бульвари та район Казімєж. До квартири належить підземне паркомісце. Є можливість повернути приміщення під житлове призначення. В квартирі є кондиціонер.

Будівля, в якій розташоване представлене приміщення, була побудована в 2008 році. В ній є сучасні ліфти, система відеоспостереження, є охорона. Він побудований за найвищими стандартами. Серед орендарів будівлі – як міжнародні офіси, так і житлові орендарі.

Квартира знаходиться в чудовому та дуже унікальному місці, розташованому на тихій вулиці на межі Старого Подґуже та району Казімєж. Це гарантує легкий доступ як на автомобілі, так і на громадському транспорті (всього в декількох кроках від будівлі є численні трамвайні та автобусні зупинки). Можлива парковка на вулиці перед будинком. Розташування посеред вузьких чарівних вуличок Казімєжа та Подгуже, а також близькість різноманітних ресторанів, місцевих магазинів і кав’ярень роблять його фантастичним місцем для офісу компанії чи приватного помешкання.

Ціна 1 475 000 злотих + опціонально підземний паркінг (120 000 злотих )

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 18264
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
68 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
4
Aдмінкомісія
980 PLN
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 18264
Ціна
1 475 000 PLN
Ціна/m2
21 852 PLN

Ціна 1 475 000 злотих + опціонально підземний паркінг (120 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Квартира з приголомшливим краєвидом на річку Вісла та підземним паркінгом у Старе Подгуже - plan

Путівник по мікрорайону Podgórze

Подгуже - новий центр на іншому березі річки

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.