Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Інвестиційна пропозиція 2 готових квартир | Старі Дембники

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну нерухомість площею 115 м2, що складається з 2 незалежних квартир.

Це унікальне помешкання складається з 2 квартир, які функціонують як окремі квартири. Перша квартира розташована на другому поверсі, має площу 50 кв.м і складається з просторої кухні з балконом, окремої вітальні, зручної спальні та ванної кімнати з ванною. Друга квартира знаходиться на 3 поверсі і має площу 65 кв. Складається з 2 комфортабельних спалень, вітальні з кухнею та ванної кімнати з вікном і великою душовою кабіною. Вся нерухомість зі свіжим ремонтом, оформлена зі смаком, почуттям стилю та приємних кольорів. Всі меблі, техніка та аксесуари високого класу та зі смаком підібрані. Власність включає великий підвал площею прибл. 14 м2.

Нерухомість ідеально підходить для короткострокової оренди. Наразі здається на тривалий термін і приносить дохід 7000 злотих!

Будівля - доглянута кам'яниця після ремонту з оновленим фасадом та сходами. Це затишний будинок лише з 4 квартирами.

Є можливість отримати доступ до паркувальних місць біля помешкання.

Це помешкання розташоване в центрі Старих Дембників, за декілька хвилин від ринкової площі Дембніцького. Поруч зупинки громадського транспорту, до Головної площі можна дійти пішки за 20 хвилин.

Старі Дембники – це зелений атмосферний район із численними магазинами, пекарнями, велосипедними та пішохідними доріжками. Бульвари Вісли, Вавель, Казімєж, Дембніцький парк, велосипедна траса до Тинца – все це поруч із цим модним і популярним районом.

Ціна 1 860 000 злотих разом зі складським приміщенням

Щиро запрошуємо до нашого офісу!

Деталі нерухомості

Ref: 19254
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
115 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
2
Aдмінкомісія
900 PLN
Останнє оновлення
26-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 19254
Ціна
1 860 000 PLN
Ціна/m2
16 174 PLN

Ціна 1 860 000 злотих разом зі складським приміщенням

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.