Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається унікальна квартира в чудовому місці в самому центрі міста.

Гамільтон Мей з радістю представляє на продаж стильну та комфортабельну квартиру в самому центрі Кракова, лише за декілька кроків від парку Планти та Старого міста, на вул. Кроводерська.

Представлена квартира площею 101,80 м2 розташована на третьому поверсі багатоквартирного будинку. Складається з просторої вітальні, окремої кухні, двох спалень, коридору, санвузла та балкона. До квартири входить кладова площею 20,64 м2. Квартира світла, тиха і дуже функціональна. Ідеальна пропозиція як для інвесторів, так і для людей, які хочуть жити в зручній та просторій квартирі в самому центрі Кракова.

Квартира розташована на третьому поверсі 4-х поверхового тихого багатоквартирного будинку по вул. Кроводерська.

Великою перевагою нерухомості є її розташування в самому центрі Кракова на вул. Krowoderska в Старому місті, яке є найстарішою частиною Кракова. Кілька хвилин пішки від Ринкової площі, неподалік від Старого Клепаржа та парку Планти. Зовсім поруч із готелем розміщений Головний залізничний вокзал і торговий центр Galeria Krakowska.

Ціна 1 550 000 злотих разом зі складським приміщенням

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про перегляд квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 18905
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
102 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
3
Aдмінкомісія
440 PLN
дата оновлення
02-04-2024
Балкон
буфер обміну

ціна

Ref: 18905
Ціна
1 550 000 PLN
Ціна/m2
15 226 PLN

Ціна 1 550 000 злотих разом зі складським приміщенням

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути продана.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Продається унікальна квартира в чудовому місці в самому центрі міста. - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.