Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна дворівнева квартира в комплексі Life Hub

Гамільтон Мей із задоволенням представляє чудово оброблену квартиру в унікальному інвестиційному комплексі Life Hub, розташованому в чарівній частині Кроводжа. Квартира ідеально підійде людям, які цінують як близькість центру, так і наявність зелених зон.

Функціональна, ретельно оброблена дворівнева квартира площею 89,54 м2 з двостороннім виходом, виконана з увагою до найменших деталей.

1 рівень складається з вестибюля, холу, який сполучається зі сходами, вітальні з кухнею з виходом на великий балкон (5м2) та санвузла.

2 рівень містить три світлі окремі кімнати та санвузол.

Багато меблів були виготовлені на замовлення, щоб максимізувати просторовий потенціал приміщень. До квартири також входить паркомісце в підземному гаражі за додаткову плату.

Житловий будинок Life Hub – це інвестиція, побудована за принципом brown field (забудова на раніше забудованій ділянці), яка була вписана в існуючу забудову. Його мешканці можуть насолоджуватися близькістю центру та водночас користуватися характером району Кроводжа, де ми можемо знайти багато альтернативних способів провести вільний час на лоні природи. Затишний будинок, що складається з 30 квартир, був побудований у 2021 році. Він був обладнаний механічною вентиляцією, інтелектуальною системою управління, системами кондиціонування та унікальним входом до квартир через зовнішні галереї, виконані із залізобетону.

Квартира знаходиться в районі Кроводжа, в безпосередній близькості від парків, зелених зон, магазинів і кафе. Тут ви знайдете численні пам'ятники та парки, які покращують якість життя та надають багато можливостей для проведення вільного часу. Цей район є своєрідним компромісом між галасливим Старим містом, де завжди гамірно, і більш тихими районами, які ідеально підходять для людей похилого віку та сімей з дітьми.

Ціна 2 247 000 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ) + опціональне підземне паркінг (75 000 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19318
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
90 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
2km
Поверх
2
Aдмінкомісія
800 PLN
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 19318
Ціна
2 247 000 PLN
Ціна/m2
25 095 PLN

Ціна 2 247 000 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ) + опціональне підземне паркінг (75 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Life Hub

Development
Development

Про інвестиції Life Hub – це красива будівля, пов’язана з міською історією та традиціями. Естетика будівлі відсилає до природи та ідеально поєднується із зеленими насадженнями, звичайними для мешканців. Плануючи інвестицію, увагу було приділено екологічним рішенням, таким як спеціальні гніздові ящики для навколишніх видів птахів або збільшення природного утримання дощової води. Місцезнаходження Інвестиція була побудована на ділянці, яка отримала нове, краще життя завдяки ревіталізації. Близькість центру з великою кількістю громадського транспорту та велосипедних маршрутів є гарантією ідеального комфорту. При цьому будівля захищена від зайвої міської суєти, а навколо можна насолоджуватися зеленню. Квартири Дизайн будівлі - стримана данина нью-йоркським лофтам. Вічні кольори надають цьому місцю елегантності та класу. Входи до квартир доступні з комунікаційної галереї, порослої рослинами, що утворюють так званий вертикальний сад. Внутрішня обробка виконана якісно, все для комфорту майбутніх мешканців....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.