Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна 1-кімнатна квартира в Казімєжі

Гамільтон Мей представляє до продажу унікальну 1к квартиру, що знаходиться за адресою вул. Skawińska. Квартира розташована в багатоквартирному будинку з ремонтом.

Представлена квартира площею 49 м2, розташована на п'ятому поверсі і складається з вітальні з кухнею, спальні та ванної кімнати. Квартира повністю укомплектована та мебльована. У квартирі також є балкон.

Чарівний єврейський квартал, завжди повний барв і барв, є центром культури, мистецтва та розваг. У самому центрі цього унікального району знаходиться надзвичайний об’єкт – кам’яниця на вулиці Скавінській. Нинішні будівлі в цьому районі походять переважно з дев'ятнадцятого століття, і навколо є багато архітектурних перлин, таких як церква св. Катерини, яка пам’ятає середньовічні землетруси, чи кам’яниця на розі Венглової, інтер’єр якої вкритий античними поліхромами.

Помешкання розташоване в тихій частині Казімєжа на вул. Skawińska біля річки Вісли. В околицях є численні трамвайні зупинки, магазини та ресторани.

Ціна 1 104 700 зл

Hamilton May запрошує вас на презентацію пропозиції.

Деталі нерухомості

Ref: 16622
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
49 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
5
Aдмінкомісія
500 PLN
дата оновлення
25-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 16622
Ціна
1 104 700 PLN
Ціна/m2
22 481 PLN

Ціна 1 104 700 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.