Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарна комфортна 2-кімнатна квартира з величезним садом, паркомісцем та 15-метровою кладовою.

Гамільтон Мей із задоволенням представляє двокімнатну квартиру площею 75 м2, оброблену за дуже високим стандартом, продається з місцем для паркування в підземному гаражі, великою перевагою якого є доглянутий, інтимний сад і велика кладова.

Представлена квартира розташована на першому поверсі будинку 2016 року, має вихід до великого саду з красивими насадженнями. Квартира виконана з високоякісною технікою та меблями, має багато технологічних зручностей та оригінальних рішень, що підвищують комфорт життя, в тому числі систему розумного дому Fibaro. Приміщення складається з вітальні з розширеною кухнею, двох спалень, санвузла та коридору. На кухні водяна підлога з підігрівом, кухонні меблі на замовлення фірми РУСТ, укомплектована побутовою технікою Miele та посудомийною машиною AEG. У вітальні центральне місце займає зручний диван і біокамін, також у вбудованому просторі захований винний холодильник і барна стійка. Вітальня виходить на одну з двох терас, покритих композитними дошками, що веде до красиво доглянутого саду, обладнаного системою поливу. У вартість покупки входить будиночок для інструментів на вулиці; косарний робот, який входить у вартість, полегшує косіння трави. Додатковими перевагами саду є тент 3,5 м, моніторинг та сигналізація, на всіх вікнах є зовнішні електрожалюзі. Наступні дві кімнати - спальні, більша з виходом на другу терасу та менша, яка зараз використовується як дитяча. Санвузол в квартирі світлий з вікном. У ньому є аудіосистема телевізора та електрична підігрів підлоги. Квартира опалюється канальними калориферами. Всі меблі та обладнання (крім столу на кухні та терасі та великого ліжка) включені в запропоновану вартість покупки. До квартири входить 15-метрова кладовка та два комфортабельних паркомісця в підземному гаражі з опалювальним під'їздом.

Квартира є частиною елегантного сучасного житлового масиву з невисокою чотириповерховою будівлею 2016 року. У будинках є підземні гаражі.

Bronowice є ідеальним місцем, добре сполученим з будь-якою точкою міста. За три кілометри є виїзд на трасу та Краківську кільцеву дорогу. Велика кількість альтернативних доріг дозволяє швидко дістатися до центру Кракова. Зовсім поруч є Galeria Bronowice та IKEA. Поруч є зелені зони для прогулянок і привабливі велосипедні маршрути.

Ціна 1 390 000 злотих + 2 підземних паркомісця (100 000 злотих) + складське приміщення (45 000 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 19366
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
75 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
1 100 PLN
дата оновлення
26-03-2024
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19366
Ціна
1 390 000 PLN
Ціна/m2
18 533 PLN

Ціна 1 390 000 злотих + 2 підземних паркомісця (100 000 злотих) + складське приміщення (45 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути продана.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.