Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира в престижній інвестиції на Św. Себастьяна 18

Гамільтон Мей із задоволенням представляє можливість придбати квартиру в престижній інвестиції. Проект створений для людей, які цінують якісні матеріали, ретельну обробку та унікальну естетику.

Św. Sebastiana 18 – це бажана адреса на карті Кракова, яка пропонує дивовижне розташування – поруч із атмосферним районом Казімєж і лише за кілька кроків від Головної площі.

Представлена квартира площею 69,94 м2 складається з холу (6,94 м2), вітальні з кухнею (44,62 м2), ванної кімнати (3,75 м2), туалету (1,72). м2), спальня (9,86 м2) та кладова (3,05 м2).

Квартира має східну експозицію, з вікнами, що виходять всередину інвестиції, розташована на 4 поверсі.

У квартирі є балкон, на який можна вийти з вітальні.

Є можливість скористатися послугою внутрішньої обробки. Послуга включає в себе пропозицію та проект, адаптований до індивідуальних вимог клієнта. Надається 3D візуалізація інтер'єру та професійні бригади оздоблення, які завдяки багаторічному досвіду гарантують найвищу якість роботи.

На вибір є кілька стилів інтер'єру:

  • Лофт – натхненний необробленістю матеріалів і класичними меблями,
  • Стокгольм - відзначений стилем скандинавських багатоквартирних будинків,
  • Japandi – відкритий для цитат з Далекого Сходу та Скандинавії,
  • Etnik – стиль подорожі, з відтінком кольору та екзотичними аксесуарами,
  • Парк-авеню - чистий нью-йоркський стиль Верхнього Іст-Сайду,
  • Art Deco – натхненний стилем краківських кам’яниць міжвоєнного періоду з додаванням сучасних деталей,
  • Ligt Zen – яскраві кольори, прості форми – впорядкований стиль для тих, хто хоче зосередитися

Всі проекти базуються на високоякісних елементах обладнання.

Кам'яниця за адресою Św. На вулиці Себастьяна планується комплексна ревіталізація. Фасадна будівля має чотири надземні поверхи, тоді як флігель має п’ять житлових поверхів. У будівлі залишиться багато історичних елементів. Зокрема, буде збережено унікальний парадний фасад з декораціями та ліпниною. Вікна та двері будуть виготовлені з високоякісної дерев'яної столярки в конструкції, яка буде відсилати до часів рубежу 19-20 століть. У зонах загального користування ви знайдете оригінальні керамічні підлоги та декоративні чавунні балюстради сходів.

Для забезпечення комфорту майбутніх мешканців використано багато сучасних рішень. Були обрані вікна та двері з підвищеною теплоізоляцією, а з боку вулиці Святого Себастьяна ще й з підвищеною звукоізоляцією. Будівля буде обладнана безшумним електроліфтом. Додатково будуть замінені всі установки. Електроустановки будуть оснащені датчиками руху. У багатоквартирному будинку буде встановлено телевізійну, супутникову, телефонну та відеодомофонну інсталяції, а також оптоволоконну інсталяцію. У спекотні дні мешканців охолоджуватиме кондиціонер, для якого також виділено місце в рамках інвестицій.

У зонах загального користування площею 150 м2 розмістяться тренажерний зал, фітнес-зал, сауна та кімната для йоги та медитації. Мешканці також зможуть насолодитися японським садом

Sebastiana 18 - це інвестиція, яка відповідає потребам любителів життя великого міста. Всі необхідні послуги знаходяться поруч. Магазини, бари, ресторани, аптеки, школи та інші важливі точки розташовані максимум в декількох сотнях метрів від інвестиції. Вам не потрібно витрачати більше часу на дорогу до школи чи на роботу. Повернутися з вечірки серед ночі теж не складе труднощів, а якщо вам захочеться ранкова пробіжка, то за кілька хвилин ви опинитесь у знаменитому краківському парку Планти.

Ціна 2 365 656,85 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ)

Щоб дізнатися більше про цю захоплюючу пропозицію, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19387
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
70 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
4
Aдмінкомісія
1 PLN
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 19387
Ціна
2 365 657 PLN
Ціна/m2
33 824 PLN

Ціна 2 365 656,85 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Квартира в престижній інвестиції на Św. Себастьяна 18 - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Sebastiana 18

City: Kraków Street: Świętego Sebastiana Region: Stare Miasto Subregion: Kazimierz Level: 3 Status: construction Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Kraków Street: Świętego Sebastiana Region: Stare Miasto Subregion: Kazimierz Level: 3 Status: construction Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Про інвестиції Sebastiana 18 – це престижна інвестиція, яка відрізняється дивовижним і дуже бажаним місцем розташування. Місцезнаходження Інвестиція розташована в престижному місці Кракова, поблизу району Казімєж, за декілька кроків від Ринкової площі. Поруч є магазини, бари, ресторани, аптеки, школи та інші важливі точки. Відстань до королівського замку Вавель становить лише 500 метрів....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.