Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда комфортного будинку в садибі Parkowe Wzgórze - Mogilany.

Hamilton May представляє затишний будинок в оренду, розташований в ексклюзивному житловому масиві односімейних будинків у Могилянах - Parkowe Wzgórze

Представлена нерухомість площею 143 м2 складається з двох поверхів. Перший поверх: простора вітальня з виходом на терасу та повністю озеленений сад; сучасна, напіввідкрита для вітальні, повністю обладнана та мебльована кухня; туалет, кабінет, який можна використовувати як спальню та соціальне/підсобне приміщення з прямим виходом у гараж на одну машину. Другу машину можна припаркувати на під'їзді. У гаражі достатньо місця для зберігання непотрібних у повсякденному житті речей. Перший поверх: три просторі, повністю обладнані та мебльовані спальні. Велика ванна кімната, повністю обладнана душем і ванною. Весь будинок виконано за дуже хорошим стандартом з увагою до кожної деталі, що забезпечує максимальний комфорт для його користувачів. Будинок обладнаний сучасною двофункціональною газовою піччю та кондиціонером.

Parkowe Wzgórze – це більше, ніж просто житловий масив односімейних будинків. Це унікальний парково-дачовий комплекс високого рівня та характеру. Містобудівний порядок садиби, дизайнерські архітектурні рішення, чудове розташування – це лише частина елементів, які роблять Parkowe Wzgórze ідеальним місцем для життя.

Садиба Parkowe Wzgórze розташована в дуже тихому і тихому місці, всього в 15 хвилинах від центру Кракова, з хорошим сполученням з Краковом (доїзд через Закоп'янку). Територія садиби охороняється професійною охоронною компанією, огороджена та ведеться моніторинг. Parkowe Wzgórze пропонує ігрові майданчики для дітей, фонтан і доглянуті місця для відпочинку. Поруч зручні прогулянкові та екскурсійні зони. Краківська міжнародна школа знаходиться в Лусіні - бл. 5 км від Parkowe Wzgórze. Розташування садиби в південній частині Кракова, на пагорбі, забезпечує мешканців високоякісним гірським повітрям, перебуваючи в 20 хвилинах від центру Кракова. Представлена нерухомість ідеальна для людей, які цінують тишу і спокій, а також високий стандарт і увагу до якості обробки

Ціна 7500 злотих на місяць + адміністративна оренда (810 злотих) + комунальні (800 злотих) включає гараж, кладовку + опціонально Інтернет і ТБ (150 злотих)

Запрошуємо Вас переглянути представлене майно.

Деталі нерухомості

Ref: 6938
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
143 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
13km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
380 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
16 2025
дата оновлення
09-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 6938
Ціна за місяць
7 500 PLN
Ціна/m2
52 PLN

Ціна 7500 злотих на місяць + адміністративна оренда (810 злотих) + комунальні (800 злотих) включає гараж, кладовку + опціонально Інтернет і ТБ (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Parkowe Wzgórze

Development
Development

Park Hill – елітний житловий масив з односімейних будинків, розташований на південь від Кракова. Інвестиція користується особливою популярністю серед заможніших польських та іноземних сімей завдяки близькості міжнародної школи в Лусіні. Park Hill Investment Parkowe Wzgórze – це мальовничий житловий масив поблизу Кракова, який складається зі 130 односімейних будинків. Забудова займає 15 гектарів Могилянських пагорбів, розташованих в околицях історичного палацово-паркового комплексу, що дозволяє його мешканцям насолоджуватися чудовими видами на гори Татри та Бескиди, а також на сам Краків. Садиба закрита та охороняється; він відрізняється унікальним просторовим плануванням і використанням якісних матеріалів. Він також пропонує легкий доступ до центру Кракова, куди можна дістатися всього за 30 хвилин. Місцезнаходження Park Hill розташований на пагорбі в околицях Могилян - красивого містечка на південь від Кракова, з якого відкривається приголомшливий вид на Татри та краківський горизонт. У безпосередній близькості від садиби знаходяться школи, а також різноманітні магазини та послуги. До центру Кракова можна доїхати на автомобілі всього за 30 хвилин, проїхавши вулицею Закоп'янською. Будинки Парк Хілл Будинки, доступні для оренди в Park Hill development, мають від 140 до 300 м2 корисної площі. Усі вони були розроблені відповідно до однакового високого рівня конструкції та обробки. Крім того, в кожному будинку є гараж принаймні на одну машину та сад. Загальна інформація Лише кілька інвестицій такого типу можуть зрівнятися із забудовою Park Hill за якістю та розташуванням. У такому контексті Парк-Хілл залишається одним із найбажаніших місць для проживання в усьому районі....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.