Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комфортний односімейний будинок з садом

Гамільтон Мей із задоволенням представляє пропозицію оренди комфортабельного односімейного будинку з гарним садом у Венґже

Сучасний комфортний будинок в гламурному стилі, з високим рівнем обробки. Будинок складається з першого та першого поверху. На першому поверсі знаходиться тамбур, простора вітальня з каміном та великою кухнею, кімната (кабінет/спальня), туалет та підсобне приміщення. На першому поверсі розташовані 3 спальні, одна з них з'єднана з великою світлою ванною кімнатою та гардеробною, також є окремий санвузол на першому поверсі.

Будинок ідеально спланований і забезпечує повний комфорт використання.

Підсобне приміщення обладнане системою очищення води та прально-сушильною машиною.

У будівлі є підігрів підлоги та кондиціонер. Підлога з дошки американського горіха, в деяких кімнатах дубова дошка, вікна ПВХ.

Безперечною перевагою для меломанів є встановлена на першому поверсі звукова система Harman & Kardon, оснащена колонками Bose.

Нерухомість є ідеальним рішенням для сімей з дітьми, які шукають місце подалі від міської суєти, але в той же час у близькому районі з відмінним сполученням з центром.

Будинок розташований на ділянці прямокутної форми площею 730 м2, з гарним садом з автоматичною системою поливу. В саду є альтанка та невеликий майданчик для дітей.

Окремий сучасний будинок 2010 року, побудований з якісних матеріалів. Розташована на гарній, доглянутій ділянці 730 м2. У будинку є електрика, газ, вода, каналізація та центральне опалення. Будинок також обладнаний сигналізацією та підключенням до ТБ. В кожній кімнаті першого поверху встановлено кондиціонер. Є можливість підключення оптоволоконного інтернету.

У будинку є паркомісце в гаражі. Додатково є можливість паркувати ще 3 авто під навісом та на під'їзді.

Будинок розташований у Венґже, на північному кордоні Кракова, всього в декількох хвилинах від центру міста. По сусідству є односімейні будинки та зелені зони. Об’єкт розташований на тихому, спокійному тупику, що забезпечує безпеку та спокій мешканцям. Район добре сполучений, найближча зупинка бл. 300 м від будинку. Поруч є ясла, 3 дитячих садки, 2 школи, бібліотека, торговий центр, декілька ресторанів та АЗС. Додатковою перевагою розташування нерухомості є те, що будинок знаходиться на відстані 2 км від будуваної північної об’їзної дороги Кракова, що значно полегшить сполучення з іншими частинами міста.

Ціна 8800 злотих на місяць + адміністративна оренда (200 злотих) + комунальні послуги (1100 злотих) включає місце в підземному паркінгу + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

Якщо ви зацікавлені в оренді будинку, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 17442
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
165 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
7km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
730 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
22-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 17442
Ціна за місяць
8 800 PLN
Ціна/m2
53 PLN

Ціна 8800 злотих на місяць + адміністративна оренда (200 злотих) + комунальні послуги (1100 злотих) включає місце в підземному паркінгу + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.