Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ексклюзивна квартира в оренду в самому центрі Кракова

Гамільтон Мей пропонує ексклюзивні апартаменти, розташовані в чудово відремонтованому багатоквартирному будинку на вулиці Пілсудського.

Квартира має загальну площу 220 м2 і складається з 3 спалень, гарної вітальні з каміном і балконом, заскленої їдальні, двох ванних кімнат найвищої якості та комори. Власність виконана за найвищими стандартами та оснащена внутрішнім моніторингом та інтелектуальною системою обслуговування.

Історичний багатоквартирний будинок нещодавно повністю відремонтували. Окрім квартир, тут є нотаріальна контора та ексклюзивний салон краси. Є ліфт і тихий сад у дворі.

Нерухомість розташована в центрі Кракова, в безпосередній близькості від Ринкової площі (500 м) і Блонії (100 м). Поруч розташовані зупинки громадського транспорту, а також зручний виїзд на трасу. У цьому районі також є численні місця для паркування, що охороняються.

Ціна 15 000 злотих на місяць + адмін комісія (970 злотих) + комунальні (900 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 1982
Місто
Мікрорайон
Площа
220 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
w centrum
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
15-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет

ціна

Ref: 1982
Ціна за місяць
15 000 PLN
Ціна/m2
68 PLN

Ціна 15 000 злотих на місяць + адмін комісія (970 злотих) + комунальні (900 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.